Ons verhaal

Over ons

Hoe wij kunnen helpen

Rijbewijs kopen 2022

rijbewijs kopen

We hebben partners in de verschillende overheidsinstanties die met ons samenwerken om de registratie van originele documenten te bespreken. Wij printen deze documenten op goed materiaal met een hoge kwaliteit. We gebruiken onze contacten met de overheid ook om de documenten te registreren in computersystemen van de overheid. Dit proces is noodzakelijk in het transportsysteem, het immigratiesysteem en identificatiesystemen. U kunt altijd op ons vertrouwen om juridische documenten voor u te maken.

[elfsight_whatsapp_chat id="5"]
Sinds 2001 produceren en distribueren wij Nederlandse rijbewijzen in Nederland en België.

Onze klanten nemen regelmatig contact met ons op via deze website en plaatsen bestellingen voor het specifieke document dat ze willen kopen. Normaal gesproken geven we klanten een prijs die afhankelijk is van het land van het document en de urgentie van de taak. Ons ondersteuningsteam staat altijd klaar om te helpen en we houden contact met onze klanten gedurende het hele productieproces. We houden klanten op de hoogte van elke stap van de weg.

Authenticatie

Telkens wanneer deze documenten in het systeem worden geverifieerd, wordt alle informatie van de houder geldig weergegeven, waardoor het document echt wordt.

Kwaliteitsoperaties

Wij zijn kwaliteitsfabrikanten en leveranciers van authentieke en legitieme onderdelen. Wij verwerken en maken archieven die u kunt gebruiken om uw werk internationaal te verplaatsen.

Overweging

Het is niet nodig om u eraan te herinneren hoeveel het kost om er een te krijgen. Maar hier geven we de beste prijs als liefde voor onze klanten

Cijfers

Resultaten

0 +
TEVREDEN KLANTEN
0 +
Deskundigen

Hoe en hoeveel koop ik een rijbewijs op deze website?

op onze website wordt het rijbewijs gekocht voor 900 euro, afhankelijk van de gewenste categorieën. we geven het document binnen 7-10 werkdagen uit en u ontvangt hetzelfde document als degenen die er jaren over hebben gedaan om het te krijgen.

Om een rijbewijs op deze website te verkrijgen, kunt u contact met ons opnemen via whatsApp en wij zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

De categorieën van het rijbewijs zijn:

A – motorfietsen en bromfietsen (rijbewijscategorieën AM, A1, A2, A),
B – auto’s, trekkers en werkvoertuigen (rijbewijscategorieën B, BE, W)
C – bestelwagens en vrachtwagens van meer dan 3.500 kg (rijbewijscategorieën C, C1, CE, C1E)
D – bussen (rijbewijscategorieën D, D1, DE, D1E)
CD – sporen en bussen (rijbewijscategorieën C, C1, CE, C1E, D, D1, DE, D1E)
TMT – truckmodule (moet geslaagd zijn voor de D-test)
BMT – busmodule (moet geslaagd zijn voor de C-test)

Meer informatie

Veelgestelde vragen

Vanaf het moment dat u uw gegevens met elementen van uw identiteit invult om uw rijbewijs te verkrijgen, moet u 5 tot 10 werkdagen wachten op de levering van het document.

 

Ja natuurlijk. De documenten die we uitgeven zijn dezelfde als de documenten van de autoriteiten. We gebruiken dezelfde kwaliteit van de materialen die door de autoriteiten worden gebruikt en registreren alle klantinformatie in het veronderstelde databasesysteem en de overheid erkent het document. Daarom zijn al onze documenten origineel en wettelijk goedgekeurd door de overheid. Daarom moet u ze gebruiken als onbeperkte juridische documenten.

 

Ja natuurlijk. Zodra het document is verlopen, kunt u contact met ons opnemen om een verlenging aan te vragen door het oude document te verzenden, zodat we informatie kunnen ontvangen over hoe het nieuwe document zal worden verwerkt. Zelfs als we uw document maken en het willen verlengen, kunt u nog steeds contact opnemen met de autoriteiten omdat uw gegevens al in het systeem zijn geregistreerd.

 

Wanneer we u uw document toesturen, zullen we ook een bevestigingsschijf, een telefoonnummer en een link naar de database die u gebruikt om de authenticiteit van uw document te verifiëren, inpakken. Met de scanschijf kunt u de volledig opgenomen informatie in het veronderstelde databasesysteem bekijken. Als u uw informatie in het systeem ziet, is uw document een echt document.

 

Wij zijn professionals op dit gebied en dat hebben we met 100% succes gedaan. Op onze website vindt u enkele voorbeelden van documenten die wij hebben gemaakt. We ontvangen dagelijks minimaal 5 tot 10 verzoeken van potentiële klanten en deze klanten bevelen onze diensten altijd aan derden aan nadat ze hun documenten hebben ontvangen. Zorg dus voor onze legitimiteit.

 

Het rijbewijs kost desgewenst tussen de 900 euro en 1.500 euro. Rijbewijskosten zijn inbegrepen in de betaling. Daarnaast werden ze twee keer verdeeld in de aankoop van het rijbewijs, één voor en na de uiterst veilige afgifte van het document.

 

Carol Oliveira
5/5